PopMonument presenteert concerten op bijzondere locaties in Breda

Foto: Breda Nieuws

Op 25 november is PopMonument terug in Breda. Onder andere MEROL, Goldkimono en Sophie Straat spelen in bijzondere monumentale locaties. Het muziekprogramma wordt vandaag uitgebreid met Isbells, Ivy Falls en Milo Meskens. Daarnaast maken we bekend welke monumenten dit jaar meedoen. 

Met de toevoeging van Isbells, Ivy Falls en Milo Meskens is de muzikale line-up van PopMonument Breda compleet. Ook eerder bekendgemaakte namen als MEROL, Goldkimono, Sophie Straat, Chibi Ichigo, rapper Elmer, FIEP, Luka: ‘Solastalgia’, Captain Kaiser, KAU, Nite Kite, Didi en Noonzy zijn op 25 november te zien in Breda in de mooiste monumenten van de stad.

Diverse monumenten bieden een podium

Na het doorslaande succes van vorig jaar in de Kapel van Holland Casino met Prins S. en de Geit en Bente bezoekt PopMonument weer deze bijzondere locatie. De Kapel is gebouwd als klooster van de zusters van het Catharinadal. Met een grote stadsbrand in 1534 werd het klooster grotendeels verwoest. De kapel bleef gelukkig behouden en biedt tijdens PopMonument een podium aan Chibi Ichigo en Sophie Straat. Dit jaar is PopMonument voor het eerst te gast in de concertzaal van de Nieuwe Veste en de Brasserie van het Stedelijk Museum. Terug van weggeweest is de Waalse kerk, waar eerder I Am Oak in 2021 een bijzonder concert gaf. Daarnaast bieden ook oude bekenden als MEZZ, de Grote Kerk en de Trouwzaal van het Stadhuis dit jaar weer een podium. De verdeling van de artiesten per locatie is rustig na te lezen op de website.

PopMonument biedt een avondvullend programma van muziek, kunsten, verhalen en erfgoed. Op één avond bezoek je tot wel 5 concerten. Kaarten voor PopMonument zijn te koop via www.popmonument.nl. Een ticket kost € 37,50 en hiermee heb je toegang tot alle optredens en monumenten.

PopMonument wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Breda, Breda Marketing, Royal Roots, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant, Mastboom Brosens, Zabawas, poppodium MEZZ, Graphic Matters, SOUNDZ, Lyfter, Hotel Zeezicht en alle deelnemende locaties, artiesten en organisaties.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen