Handelskwekerij VanHaperen: de boom- en plantenkwekerij bij u in de buurt!

Foto: VanHaperen

Hoe heerlijk is het om te genieten van het zonnetje in je eigen tuin? Zelf geen groene vingers? Geen probleem! Handelskwekerij van Haperen verzorgt eventueel ook de aanplant van de tuin.

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een prachtige verzorgende tuin?

  • Rust en ontspanning: Een goed onderhouden tuin creëert een serene en rustgevende omgeving waarin je kunt ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen. 
  • Biodiversiteit: Een gevarieerde tuin trekt een breed scala aan vogels, nuttige  insecten en andere dieren aan, waardoor je tuin een levendige en dynamische omgeving wordt. 
  • Stressvermindering: Tuinieren en tijd doorbrengen in de tuin zijn bewezen manieren om stress te verminderen en een gevoel van welzijn te bevorderen. De verbinding met de natuur en het werken met planten kunnen rustgevend en therapeutisch zijn, waardoor je mentale gezondheid verbetert.

We helpen u graag bij het creëren van een mooi ogende  verzorgde tuin. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen. U kunt bij ons kiezen uit de  perfecte bomen en tuinplanten die bij uw wensen passen. 

Met ons uitgebreide assortiment kunt u uw tuin naar uw wens inrichten, of u nu op zoek bent naar kleurrijke bloemen, sierlijke struiken, elegante siergrassen of bomen. Onze kwekerij verwelkomt u graag om onze diverse planten te ontdekken en om kennis te maken met ons assortiment. Kom gerust langs om een kijkje te nemen!

Kwekerij VanHaperen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen