City Shapes brengt skyline van Breda naar jouw huis: kortingscode voor Bredaas cadeau

Foto: City Shapes

Ben jij een trotse Bredanaar en wil je graag dagelijks naar de skyline van de stad kijken? Haal dan een houten skyline van Breda in huis.

Het bedrijf City Shapes maakt de mooiste (wand)decoraties met hun eigen geavanceerde lasersnijders. Zo hebben ze ook een hele collectie van de stad Breda.

Skyline Breda

De skyline van Breda werd in 2016 door City Shapes geïntroduceerd en werd meteen een grote hit. Op de skyline zijn alle iconische gebouwen van de Parel van het Zuiden te vinden. Van de Grote Kerk en het Spanjaardsgat tot de Koepel, het Rat Verlegh Stadion en Kasteel Bouvigne. De skyline is verkrijgbaar in meerdere houtsoorten en formaten. Dit is een leuke muurdecoratie in elke Bredase huiskamer of slaapkamer!

Onlangs heeft City Shapes een nieuw design van de skyline van Breda uitgebracht. In dit ontwerp zit nog meer detail, waardoor alle stadsiconen prachtig tot hun recht komen.

Houten wanddecoraties

City Shapes maakt unieke houten wanddecoraties. Alle muurdecoraties worden gelaserd uit hout. Ze worden gemaakt in een eigen werkplaats, van ontwerp tot eindproduct.

Het begon allemaal met de skyline van Rotterdam, maar al snel volgden skylines van vele andere steden. Van de skyline van Breda en Utrecht tot de skyline van New York.

Naast de skyline collectie is een ook een prachtige collectie aan stadskaarten, houten wereldkaarten, klokken, stadions en meer!

Bredaas Cadeau

Ben je op zoek naar een leuk cadeau van Breda? City Shapes heeft naast de skyline nog meer typische Bredase cadeaus. Zo kun je kiezen voor de stadskaart van Breda of voor een klok van Breda. Ben je NAC-fan? Kies dan voor het Rat Verlegh Stadion. Of heb je altijd al de Grote Kerk in jouw huis willen hebben? Dan is de Grote Kerk wanddecoratie is voor jou!

Voor de kerstperiode is er een set kerstballen uitgebracht. Voor de echte zoetekauw is de chocoladereep van Breda hét perfecte cadeau.

  • Tijdelijk is de nieuwe skyline van Breda te bestellen met korting. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘bredanieuws’ voor 10% korting.

City Shapes

Meer informatie over City Shapes is te vinden op de website, Facebook, Instagram of Pinterest.

City Shapes is telefonisch te bereiken via 085-0640243 of via email [email protected].


Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen