5.000 Facebook-likes voor Breda Nieuws

01 mrt 2016, 13:48 Nieuws
nieuws microfoon
Breda Nieuws heeft in maart 2015 een doorstart gemaakt met een volledig nieuwe redactie en kan rekenen op toenemende belangstelling. Vandaag hebben we onze 5000e Facebook-volger verwelkomt. Bedankt!
Met zoveel likes in een jaar tijd worden we extra gestimuleerd om verder door te groeien in ons tweede jaar. Als uitgangspunt van deze nieuwssite hebben we 7 pijlers opgesteld.

Breda Nieuws zoekt versterking

Om Breda Nieuws nog groter te maken, zijn we op zoek naar vrijwilligers. Vind jij het leuk om als vrijwilliger op regelmatige basis artikelen te schrijven? Wil je foto's maken van grote en kleine evenementen of gebeurtenissen, of wil je een stadscolumnist worden? Wil je verslag doen van de Palm Parkies, Wolfslaar Akoestisch en andere feestjes in Breda? Of heb je meer met 112-berichten of sport? Lees dan zeker onze oproep en stuur ons een e-mail.

Toenemend bereik in Breda

Naast de Breda Nieuws Facebook is er ook een aparte Facebookpagina voor De Afvalrace Breda met ruim 1600 volgers en hebben we een Twitteraccount met ruim 2400 volgers en honderden lezers van de nieuwsbrief . Populaire berichten bereiken hierdoor meer dan 25.000 personen. Ook interessant voor adverteerders die ons ook vaker weten te vinden. Heb je hierin belangstelling, neem dan contact hierover op.

De Afvalrace Breda

De meeste reacties via Facebook ontvangen de afvalracers, die wekelijks bloggen op de website. Vooral steunbetuigingen en complimenten met hun afvalrace
die feestelijk wordt afgesloten op 9 april in het NAC-stadion. Iedereen is welkom om te zien welke topprestatie Wendy, Barbara, Ianthe en Jill geleverd hebben. Geef jezelf op via Facebook .

Populaire berichten op Facebook

Hieronder 10 meest besproken artikelen in 2016
  1. Carnaval do’s en dont’s voor dummies
  2. In de nieuwe videoclip van Armin van Buuren en Kensington en een preview van de videoclip opgenomen in de Koepel
  3. Zomerkermis in het centrum van Breda
  4. Aan alle natuurtokkies van Nederland van boswachter Dennis
  5. Unieke escape room in hartje Breda
  6. Drie punten voor NAC in topper aan geelzwarte Volendamse dijk
  7. Spannend... Wat zegt Ianthes weegschaal na de feestdagen?
  8. Afvalrace blogs van Wendy , Barbara en Jill
  9. Belg in Breda column : A Night @ ’t Pumpke
  10. Ex-topcrimineel Jansen krijgt eigen docu
videoclip kensington en armin van buuren