Bouverijen in Teteringen gaat derde en laatste fase in

Fase 3 bouverijen

BREDA – Vandaag werd het officiĆ«le startsein gegeven voor de derde en laatste fase van het nieuwbouwproject Bouverijen in Teteringen. Een van de toekomstige bewoners gaf door middel van dit symbolische startsein groen licht voor de bouw van de laatste negentien woningen.

In totaal gaat de Bouverijen circa 640 woningen tellen en brede school De Mandt. Dat er enorm veel interesse is in de woningen, blijkt wel uit het feit dat alle huizen uit de voorgaande fases zijn verkocht en er nog maar een paar woningen beschikbaar zijn uit fase 3.

Bouverijen gaat een grote verscheidenheid aan woningen leveren. Zo zijn er twee-onder-een-kapwoningen in verschillende vormen en afmetingen, ruime rijwoningen en een aantal herenhuizen. Daarnaast zijn er ook nog huizen die het comfort bieden van gelijkvloers wonen en slapen.

Saai gaat de wijk niet worden, wat elk huis krijgt zijn eigen accenten in de architectuur. Door verschil in kapvorm, steenkleur en gevelindeling ontstaat er een mooi gevarieerd straatbeeld in de nieuwe wijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen