Hardwell deelt frustratie over nieuwe ‘beste dj’

De ADE-kater is nog niet voorbij of de stemming in dj-land is al omgeslagen. Tijdens het Amsterdam Dance Event werd de beste dj ter wereld verkozen, maar niet iedereen is het daarmee eens.

Het duo Dimitri Vegas & Like Mike wonnen de eer ten koste van de Nederlandse dj Hardwell. Laatstgenoemde is niet erg enthousiast over de kersverse winnaars. Dit meldt Omroep Brabant.

Al enige tijd gaan er geruchten over de wijze waarop de twee nieuwkomers hun stemmen hebben verzameld. Ze zouden schaarsgeklede meisjes met iPads de straat op hebben gestuurd om mensen te ronselen.

Op sociale media wordt gezegd dat het management de meisjes ook naar festivals en scholen zou hebben laten gaan. Verschillende dj’s laten weten dit niet eerlijk te vinden, waaronder Robbert van de Corput, artiestennaam Hardwell.

Op de vraag of de dj het met het duo wilt uitvechten in de studio, zegt Hardwell: ,,Laat ze hun iPads maar meenemen zodat ze notities kunnen maken”

Het management ontkent de acties niet en zegt dat niemand werd gedwongen om een stem uit te brengen. De nummer 1-positie van het duo kan ze veel extra boekingen en albumverkopen opleveren.

Het bericht Hardwell deelt frustratie over nieuwe ‘beste dj’ verscheen eerst op Nieuws.nl.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen