Veel interesse tijdens verkoopdag De Kyker

Foto: Breda Woont

Op zaterdag 31 oktober was de ‘Start Verkoop-dag’ van nieuwbouwproject De Kyker in Breda. Die dag werd alle informatie omtrent het project vrijgegeven. De brochures en de definitieve prijzen per appartement zijn verspreid en de geïnteresseerden hebben tot dinsdag 10 november om zich in te schrijven voor een van de woningen.

“Als alle inschrijvingen binnen zijn, gaan we ze toewijzen”, vertelt Saffira Schäeffer van Van De Water. “In totaal zijn er zo’n 175 mensen langs geweest op de Start Verkoop-dag.” Dat het een succes zou worden had ze wel verwacht, want de afgelopen tijd hebben we veel belletjes, mailtjes en vragen van mensen die op kantoor langs kwamen mogen beantwoorden. “Het is met veel enthousiasme ontvangen door de mensen en we hebben ontzettend veel leuke reacties gehad. De inschrijfformulieren komen inmiddels veel binnen.”

Nieuwbouw in de IJpelaar

De Kyker is een project van Heijmans en komt te liggen aan de rand van de wijk IJpelaar. Ondanks dat je op steenworp afstand van het centrum woont, is het uitzicht fenomenaal. Kijkend op een lang uitgestrekte grasvlakte met bebossing aan het eind.

De Kyker wordt één van de eerste appartementencomplexen van Heijmans waarin het slimwonen huisbesturingssysteem toegepast gaat worden. Met het slimwonensysteem, dat tijdens de start verkoop in een speciale truck bekeken kan worden, kan niet alleen het energieverbruik gemonitord op de (iOs/Android) smartphone of tablet, of de thermostaat worden bediend. “Nu gaan wij verder door de plafondlichtpunten te koppelen en deze ook intelligent te maken. Ook wordt de rookmelder gekoppeld aan de lichtpunten. Zodra een rookmelder geactiveerd wordt gaan daardoor alle lampen in het appartement automatisch aan”, aldus Heijmans. “En mocht u uw koffie willen zetten vanuit bed kan dat ook via de tablet of smartphone.”

Ook in de omgeving is alles binnen handbereik. De uitvalswegen zijn dichtbij en ook het pas opgeknapte winkelcentrum De Burcht is wandelend te bereiken. Net buiten de drukte van het centrum een ideale plek om te wonen.

Meer informatie?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen