Eerste contracten Remise Breda ondertekend

De Kyker contracten

BREDA – Het was ontzettend druk tijdens de Pre-Sale van nieuwbouwprpect Remise Breda begin oktober. Dat heeft er voor gezorgd dat de eerste koopcontracten inmiddels zijn ondertekend. De rest zal snel volgen, want alle huizen zijn in principe toegewezen aan belangstellenden.

Ruim 600 mensen kwamen af op de speciale verkoopdag van 3 oktober. Een derde daarvan schreef zich vervolgens in voor een woning. “Dat we voor alle woningen met kopers in gesprek zijn, is wel uniek”, vertelde ontwikkelaar Jan-Kees Fait van NBU al eerder.

De gesprekken verlopen goed, want de contracten worden in sneltreinvaart ondertekend. De zestig geïnteresseerden kregen zo veel mogelijk hun favoriete woning toegewezen bij de verdeling. Als er nog woningen vrij komen worden eerst de personen die al staan ingeschreven benaderd.

Maas-Jacobs uit Zundert en Nederlandse Bouw Unie (NBU) uit Etten-Leur gaan samen in de wijk Princenhage te Breda woningbouw realiseren op de locatie van de voormalige busremise van Veolia, het binnengebied gelegen aan de Mastbosstraat.

Het nieuwbouwplan van de ontwikkelingscombinatie sluit aan bij de sfeervolle uitstraling van de omliggende woningen. Het plan kenmerkt zich door haar stijlvolle architectuur en grote variatie. De zorgvuldig gekozen materialen en kleuren vormen een aantrekkelijk geheel en sluiten mooi aan op de architectuur van de bestaande bebouwing in de wijk.

Meer Informatie?

Bekijk de website van Remise Breda

Bekijk eerdere berichten over Remise Breda

Het bericht Eerste contracten Remise Breda ondertekend verscheen eerst op Breda Woont.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen