Darter Klaasen stunt tegen Taylor goed bekeken

Jelle Klaasen heeft voor een daverende verrassing op het WK darts gezorgd. De Nederlander schakelde in de achtste finales zestienvoudig wereldkampioen Phil Taylor uit: 4-3.

 

Klaasen bereikte als tweede Nederlander de kwartfinales van het WK, die op 1 januari worden afgewerkt. De Engelsman Alan Norris is de volgende tegenstander voor hem. ,,Hij is niet als hoogste geplaatst, maar staat niet voor niets bij de laatste acht. Ik zal weer goed moeten gooien om te winnen.”

Wederom goed bekeken

Ruim 700.000 mensen hebben darter Jelle Klaasen woensdagavond zien stunten bij het wereldkampioenschap darts. In totaal 730.000 kijkers stemden af op de uitzending met onder meer de partij van de Nederlander tegen de veelvoudig wereldkampioen Phil Taylor. Het WK kwam volgens de cijfers van het Stichting KijkOnderzoek uit op de zestiende plaats in de top 25.

Het NOS journaal van acht uur was met 1.798.000 mensen het best bekeken programma van de dag. Heel Holland Bakt Kerst eindigde als tweede met 1.695.000 kijkers.

 

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen