Eerste uitvaartbeurs voor consumenten

Foto: Uitvaartbeurs Breda

We staan er niet graag bij stil, maar de dood is voor een ieder onontkoombaar. Op zondag 17 januari opent de Sacramentskerk van 10.00 tot 17.00 uur haar deuren voor de eerste uitvaartbeurs in Breda, speciaal gericht op u en ik.

In dat opzicht zou de dood geen taboe, maar doodgewoon moeten zijn. Wat moet er geregeld worden – en wat mag er eigenlijk allemaal tegenwoordig? Wat kost een testament? Wat is er meer mogelijk dan een standaard kist en rouwauto’s? Hoe helpt uw nabestaanden in moeilijke tijden, door bepaalde zaken al tijdens uw leven goed te regelen? Hoe zit het met erfrecht? Kan het anders dan koffie met cake?

Meer dan 45 standhouders informeren, presenteren en tonen ook de nieuwste mogelijkheden: van rouwbus tot lijkwade; van assieraden tot bijzondere kisten; van natuurbegraafplaats tot 3D geprinte urnen.

In de ambiance van de prachtige gerestaureerde Sacramentskerk die zelfs over vloerverwarming beschikt, kunt u kijken, u laten informeren, een hapje en een drankje nuttigen en ideeën opdoen om uw eigen persoonlijkheid ook in uw uitvaart te laten doorklinken. Met de aanwezigheid van een dierencrematorium en –begraafplaats wordt ook het trouwe huisdier niet vergeten.

Meer informatie over de uitvaartbeurs

  • Datum: 17 januari 2016
  • Locatie: Sacramentskerk Breda, Zandberglaan 58 4818GL Breda
  • Tijd: van 10.00 tot 17.00
  • Website: www.uitvaartbeursbreda.nl

Uitvaartbeurs in Breda

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen