Rabobank Breda Clubkas Campagne. Breng je stem uit!

Clubkas Campagne vierkantRabobank Breda heeft al jaren een aandeel in het lokale verenigingsleven. Jaarlijks ondersteunt zij veel verenigingen en stichtingen in Breda en omgeving. Speciaal voor verenigingen en stichtingen organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne en stelt hiervoor € 60.000,- beschikbaar. Ook Stichting Tientjes doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Stemmen

Leden van Rabobank Breda mogen van donderdag 2 t/m dinsdag 14 april 2015 stemmen op hun favoriete vereniging/stichting. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag (€ 60.000,-) te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Stichting Tientjes ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat deze stem waard is.

Oproep

Natuurlijk probeert Stichting Tientjes zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor een nieuwe keuken in onze locatie, het Rondeel. Ben jij lid van Rabobank Breda? Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie, vrienden en kennissen hun stem geven aan Stichting Tientjes tijdens de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op rabobank.nl/breda.

Hoe stemmen

Ben je lid van Rabobank Breda? Dan ontvang je begin april 2015 een stemkaart. Op deze kaart staat een unieke code waarmee je via rabobank.nl/breda op ons kunt stemmen!
Alvast bedankt voor je stem!

Het bericht Rabobank Breda Clubkas Campagne. Breng je stem uit! verscheen eerst op Tientjes Breda.

Bron: Tientjes Breda | Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden