Tuinadvies bij Hornbach Breda

Nu de lente is begonnen en de zomer lonkt, zijn veel tuinen toe aan een make-over. Voor iedereen die zin heeft om de tuin aan te pakken, maar geen idee heeft waar te beginnen, organiseert Hornbach Breda op zondag 26 april en zaterdag 2 mei Tuinadviesdagen tussen 10.00 en 16.30 uur.
 
Tijdens de Tuinadviesdagen geven onafhankelijke ontwerpers professioneel deskundig advies voor de voor- of achtertuin. Onafhankelijke hoveniers en ontwerpers maken in een adviesgesprek van één uur een gedetailleerde tuinschets. Aan de hand van foto’s van de huidige situatie van de tuin maken de ontwerpers een schets en dit vormt een stevige basis voor een grondige opknapbeurt aan de hand van de wensen van de klant.
 

Inschrijven verplicht           

Tijdens een uitgebreid individueel adviesgesprek van een uur ontvangt elke deelnemers een tuinschets. Inschrijven voor de Hornbach Tuinadviesdagen kost slechts € 25,- Inschrijven kan tot en met 16 april via www.hornbach.nl/tuinadvies. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij want vol=vol.

 

Reacties

Cookieinstellingen