Collector Store dicht een gat in de markt

20 jul , 10:01 Nieuws
collectore store 14
Kin Cheong Lau
Op zaterdag 13 juli vond een opening van een bijzondere winkel plaats. In het pand waar voorheen Health Advies Breda was gevestigd zit nu Collector Store. Deze winkel aan de Tolburgstraat is een must als je een verzamelaar bent van Funko poppen of Pokemon kaarten of gewoon fan bent van de franchise.
Ook als je een beginneling bent of een leuk cadeau zoekt, ben je hier van harte welkom. Het team heeft door de jaren heen grote kennis en ervaring opgedaan om al jouw vragen te beantwoorden.
De opening van Collector Store vult het gat dat Back to the Toys achterliet. Collector Store verkoopt niet alleen Funko, zij leveren ook Funko als groothandel aan andere bedrijven. De ideale locatie voor de zeldzame of unieke items die je nergens anders kan vinden. Wees gerust, Collector Store doet niet aan pre-orders of vooruitbetalen. Je wordt op de hoogte gebracht wanneer het gevraagde item binnen is. Zodat je te allen tijde kan beslissen of je het nog wilt hebben of alsnog van af ziet.
Naast Funko kan je hier ook terecht voor alles wat met Pokemon te maken heeft. Van de felbegeerde kaarten tot onweerstaanbare knuffels. Als je Pokemon alleen van televisie kent, dan moet je zeker de website in de gaten houden. In de toekomst zullen special guests uitgenodigd worden uit de franchise. Om af te trappen, houd 10 augustus vrij. Dan kan je Tara Sands ontmoeten in de winkel. Zij is een bekende stemacteur voor anime series, waaronder Pokemon. Ook spreekt zij stemmen in voor video games, waaronder Fire Emblem en Resident Evil.
Collector Store gaat in de toekomst ook toernooien en andere activiteiten organiseren. Het is zeker de moeite waard om hun te volgen en natuurlijk te bezoeken. De winkel is open en ruim ingericht, vriendelijk en kundig personeel en je kan altijd terecht als je een leuk cadeau zoekt.
Nog een ding, Het bedrijf is bezig met een rebranding. Zij gaan van Elite Game Store naar Collector Store. Op social media en dergelijke is de rebranding ondertussen in gang gezet. Om de verwarring zo klein mogelijk te houden is gekozen om de naam Collector Store gebruiken in het artikel. 
Collector Store
Tolbrugstraat 15A
4811 WN Breda
www.elitegamestore.nl