Koop nu je tickets voor Brewda 2024

19 jul , 14:47 Nieuws
brewda
Een tijdje terug zijn de kaarten van Brewda 2024 al stilletjes online gezet. Veel van jullie waren scherp en hebben inmiddels al een ticket in bezit. 
Net als voorgaande jaren zal Brewda weer georganiseerd worden in de 'voortuin' van ons brouwcafé in Breda. 
Dit jaar hebben ze ervoor gekozen om het festival intiemer te houden. De afgelopen jaren was Brewda enorm gegroeid in bezoekersaantallen. Dat was heel gaaf, maar het maakte het ook minder intiem, minder zoals we het ooit bedoeld hadden. Brewda staat voor het ontdekken van nieuwe brouwerijen vanuit héél de wereld, lekker eten en goede muziek. En dat alles samen in een chille setting waar iedereen zichzelf kan zijn. 
Er is gekozen om maximaal 1300 tickets te verkopen. Vorig jaar was het festival uitverkocht met een bezoekersaantal van 2800 bierliefhebbers. Uiteraard hebben ze weer hele mooie brouwerijen uit kunnen strikken. Hieronder staan ze allemaal op een rijtje. 
Pöhjala (EE), Fauve (FR), BEAK (UK), Lervig (NO), Arpus (LV), Mikkeller (DK), Brewski (SE). DEYA (UK), Mad Scientist. (HU) Galway Bay (IE), Prizm (FR), Folkingebrew (NL). Big Belly (NL). Rock City (NL)
  De Breda App is nu beschikbaar voor Android telefoons via de Google Play Store (Android) en in de App Store voor Apple gebruikers.