Havenkwartier Belcrum kleurt oranje tijdens koningsdag

apr 23 , 6:47 Nieuws
vrijmarkt
Dit jaar transformeert het Bredase Havenkwartier in een oranje oase! Verenigd onder de vlaggen van Electron, Poppodium Phoenix, STEK en Belcrum Beach, nodigen we je uit voor een bruisende en creatieve vrijmarkt. Wandel langs de route en duik in een zee van unieke vondsten: van oude sieraden, vintage kleding, tot zeldzame antiek, kunstobjecten en fascinerende prullaria-curiosa.
Van oudsher is de koningsdagmarkt een traditie van Stek en Belcrum Beach. Dit jaar haken Poppodium Phoenix en Electron aan en wordt het een lekkere wandeling door heel het Havenkwartier. Als je een plekje zoekt om te verkopen is er dus volop keuze - elke plek heeft zo zijn eigen unieke kenmerken:

Belcrum Beach

Buiten langs het strand vind je kramen en grondplekken. Hier is een strandtent, live muziek - én natuurlijk het strand met veel gezelligheid. Echt een familiestrand! Het is niet overdekt, dus zorg voor wat bescherming als de weergoden niet meewerken.
Aanmelden bij Belcrum Beach > [email protected]

Stek

Verspreid over het gezellige en avontuurlijke terrein vol ondernemers en eettentjes zijn extra kramen en grondplaatsen voor je klaargezet. Achterop 'klein zwitserland' naast Belcrum beach vind je de meeste ruimte. Dit terrein is ook niet overdekt, dus zorg voor wat bescherming als de weergoden niet meewerken. (update: kramen zijn uitverkocht)
Aanmelden bij Stek > [email protected]

Poppodium Phoenix

Een echte muzikale vrijplaats waar je binnen in de zaal lekker kunt opstellen. Er is genoeg te doen voor alle leeftijden, zeker als je van muziek houdt! Hier is alles ook overdekt en er is horeca én natuurlijk live muziek!
Aanmelden bij Phoenix > Aanmelden bij Poppodium Phoenix

Electron

In, voor en naast MotMot gallery vind je een avontuurlijke creatieve ruimte zonder standaard kramen; hier kun je zelf inrichten met de meubels die zij in huis hebben. En dat is nogal wat; tafels, rekken, mobiele wanden: haal de kunstenaar in jou naar boven! Hier is alles overdekt en er is horeca en er zijn creatieve workshops voor alle leeftijden.

Programma

Creatieve Vrijmarkt op alle locaties: 10:00 - 17:00 uur
Live programma op Belcrum Beach en Poppodium Phoenix = tot 23:00 uur
Bij alle locaties is horeca met eten en drinken.
Dit jaar meren ook een paar bijzondere gasten aan: het varende festival Kaalstaart , dat met drie prachtige schepen een interactieve expositie de haven in brengt. Spring aan boord van deze schepen en ontdek een wereld vol beta kunst en wetenschap!
kom met de fiets of met OV! Parkeerplaatsen zijn beperkt beschikbaar.