Maak kennis met nieuwe films tijdens Discovery Day in Kinepolis Breda

apr 15 , 12:23 Nieuws
unnamed 2024 04 15t122003990
Terug van weggeweest: de Kinepolis Discovery Day. Op zaterdag 25 mei 2024 kunnen bezoekers op 6 verschillende Kinepolis locaties genieten van een voorproefje van komende films waaronder in Kinepolis Breepark Breda.
Er komen steeds meer films uit en om alle filmliefhebbers wegwijs te maken in dit brede aanbod laat Kinepolis tijdens Discovery Day zien welke mooie films er gepland staan voor het najaar van 2024. Dit zijn zeker niet alleen trailers, maar ook exclusieve beelden, behind-the-scenes, greetings van acteurs en bloopers. Tickets kosten 2 euro en de volledig opbrengt daarvan gaat naar Stichting ALS Nederland. Voor meer info check www.kinepolis.nl/discoveryday

Extra’s

Het publiek kan een divers programma verwachten wat een mooie vooruitblik geeft naar al het gaafs wat nog bij Kinepolis te zien zal zijn. En dat niet alleen. Bij binnenkomst staat er voor iedereen popcorn en een drankje klaar, kunnen ze op de foto in de photobooth en na afloop krijgen zij een goodiebag mee naar huis. Ook maken alle bezoekers van Discovery Day met hun ticket kans op een 10-sterrenticket, zodat zij de films die de revue zijn gepasseerd ook daadwerkelijk bij Kinepolis kunnen komen bekijken.
Welke film is jouw nummer 1?
Discovery Day is voor Kinepolis een leuke en unieke mogelijkheid om filmliefhebbers in een van onze bioscopen welkom te heten en uit te nodigen het diverse filmaanbod te ontdekken én te beoordelen. Wij zijn benieuwd; welke nieuwe film zet jij nu zelf op nummer 1?
Kinepolis Discovery Day 2024 wordt georganiseerd op de volgende zes locaties: Kinepolis Jaarbeurs Utrecht, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Breda, Kinepolis Enschede, Kinepolis Hoofddorp en Kinepolis Almere.
Discovery Day vindt plaats op zaterdag 25 mei om 16.00 uur. Tickets kosten 2 euro, wat gedoneerd wordt aan het goede doel, en zijn hier verkrijgbaar .