Mark Cavendish start in de 84e Acht van Chaam

19 jul , 12:37 Nieuws
unnamed 20
Mark Cavendish, de grootste sprinter uit het peloton, zal deelnemen aan de Acht van Chaam. 
Deze legende, bekend om zijn indrukwekkend aantal zeges in de Tour de France en vele andere wedstrijden, zal gegarandeerd een spectaculair optreden verzorgen. Zijn deelname is een geweldige kans voor zijn fans om deze levende legende in actie te zien. 
Frank van den Broek
Daarnaast doet ook Frank van den Broek mee aan de Acht van Chaam, een veelbelovend talent uit eigen land. Frank is deze Tour een echte smaakmaker. Hij heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en staat bekend om zijn doorzettingsvermogen en snelheid. Zijn aanwezigheid zorgt ervoor dat de strijd om de winst in De Acht nog spannender wordt. 
Biniam Girmay
Verder start ook Biniam Girmay in de Acht van Chaam. Girmay heeft maar liefst drie etappeoverwinningen behaald in de Tour. Zijn komst gaat ongetwijfeld voor extra spanning zorgen wanneer hij het in de profwedstrijd bij een eventuele sprint op moet nemen tegen Mark Cavendish. 
Girmay is niet alleen een sensatie in de wielerwereld, maar ook een enorme held in zijn thuisland Eritrea. Zijn prestaties hebben hem een speciale plaats gegeven in de harten van wielerfans wereldwijd. Dit is een unieke kans om de Tour de France-held van dichtbij in actie te zien en hem aan te moedigen tijdens de Acht van Chaam. 
Dames
Bij de dames was al bekend dat Chantal van den Broek-Blaak, Lorena Wiebes en Ceylin Del Carmen Alvarado aan de start zullen verschijnen. Aan dit rijtje zijn ook nog Annemarie Worst, Inge van der Heiden, Sabrina Stultiens en Mirre Knaven toegevoegd. 
Op woensdag 24 juli wordt voor de 84e keer de internationale wielerwedstrijd de Acht van Chaam verreden.
  De Breda App is nu beschikbaar voor Android telefoons via de Google Play Store (Android) en in de App Store voor Apple gebruikers.