Ontdek de veelzijdige nieuwe Breda App: Breda in je broekzak!

jul 08 , 8:49 Nieuws
breda app broekzak
Met De Breda App heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Van het vinden van de beste restaurants en cafés tot het ontdekken van verborgen parels en culturele hotspots, deze app heeft het allemaal.
Ook bevat de handige app een overzicht van het lokale nieuws. Alle sport- en muziekverenigingen staan overzichtelijk in kaart gebracht en als je op zoek bent naar een bedrijf, vakman of gitaarleraar uit Breda (of uit je wijk), dan is deze zo gevonden.

"Enkele minuten op de app en je bent weer helemaal bij!"

De app bevat een schat aan informatie over evenementen, tentoonstellingen en activiteiten die plaatsvinden in de stad. Of je nu op zoek bent naar live muziekoptredens, cultuur, sport of leuke activiteiten om met je kind(eren) te doen. In de app komt de meest complete agenda van Breda te staan.
Deze week worden 350 Breda in je broekzak-postcards verstuurd naar de Bredase horeca. Ook liggen 10.000 flyers klaar om verspreid te worden onder Bredanaars, wanneer ook Apple de app toegevoegd heeft aan hun appstore.
Reactie van Daniel de Laat van Leyten Media: "Super trots op De Breda App! Een handige wegwijzer voor Bredanaren of mensen die werken of recreëren in Breda. Fantastisch om met ondernemers en andere belanghebbenden in gesprek te zijn hoe we als digitale gids hier een bijdrage aan kunnen leveren. Erg blij en motiverend door de positieve reacties die we hebben mogen ontvangen."
De alles in 1 app voor de parel van het zuiden is nu te downloaden via de Google Play Store (Android) en in de App Store voor Apple gebruikers.