Hooggeëerd publiek, het ongeëvenaarde Bredaas circusfeest barst weer los

Foto: Circus Festival Breda / Edwin Wiekens

Na 2 jaar mag het er eindelijk weer van komen op 24 en 25 september: een volwaardig Circus Festival Breda op het haveneiland bij Stek en Belcrum Beach in Breda.

We mogen ons weer 2 volle dagen laten verbazen en betoveren door circus van grote klasse.

Circus Festival Breda wil de grote verscheidenheid van het hedendaagse circus samenbrengen; van intiem tot grotesk en van straat tot tent. Het Circus Festival Breda is voor iedereen! We hebben fantastische voorstellingen en acts in onze traditionele circustenten. Maar we hebben ook straattheater, workshops, muziek en acrobaten in de open lucht. Voor iedereen is er wel wat te beleven. Op de website komt binnenkort meer nieuws over het spectaculaire programma dat we op 24 en 25 september voor u in petto hebben.

Koop je passe-partout of dagkaart met korting! Early Bird weekendticket nu voor €45,-.

We starten de verkoop met een zeer voordelig Early Bird tarief voor de Passe- Partouts en dagkaarten. En voor de kinderen hebben we een speciale Ieniemienie passe-Partout tot 12 jaar. Kijk voor een volledig overzicht van alle Early Bird tickets op onze website.

Verwacht circus dat je ontroert, dat je verbijstert, verbaast en hartelijk laat lachen. Reken op een groots circusfeest.

Circus Festival Breda

  • Waar: STEK en Belcrum Beach, Veilingkade 9a, 4815HC Breda
  • Wanneer: 24 september : 13:00 tot 23:00 en 25 september: 13:00 tot 20:00
  • Contact: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen