Lekker Aziatisch lunchen bij nieuw eetcafé Goxu House

Korean Toast, Bubble Tea, Gua Bao bij Goxu House
Korean Toast, Bubble Tea, Gua Bao bij Goxu House
Foto: Goxu House

Sinds kort is Breda een Aziatisch eetcafé rijker in het centrum, Goxu House.

Maak bij Goxu House kennis met Aziatische broodjes met warm beleg zoals Koreaanse Toast met daarin bulgogi rib-eye of een Gua Bao met cha-siu. Bubble tea en ‘sneeuwvlokjes ijs’ bingsu staan ook op het menu. Voor de koffieliefhebbers is er heerlijke Vietnamese koffie (warm of koud) die met een traditionele phin filter wordt gezet.

Passie voor Aziatisch eten

Goxu House is opgericht door vijf vrienden: Xu, Minh, Lucy, Deniz en Rutger. Samen delen zij dezelfde passie voor lekker Aziatisch eten en drinken. Goxu House werkt met eigen recepten die met liefde zijn gemaakt. Zo zijn de marinades en sauzen huisgemaakt.

Met een historische locatie als achtergrond en een moderne eetcafé-vibe als basis, nodigt Goxu House niet alleen uit om te genieten van Aziatische smaken, maar ook om een ontspannen tijd door te brengen in een gezellige en rustige sfeer. Het eetcafé heeft 28 zitplaatsen. Geniet er van de onweerstaanbare charme van Aziatische streetfood en laat je verrassen.

Overige informatie

Goxu House is gevestigd aan de Ginnekenstraat 143, waar voorheen Kunsthandel Potters 100 jaar zat.

Volg Goxu House op Instagram.

Het eetcafé is van dinsdag tot en met zaterdag van 11:30 – 18:30 geopend. Op donderdag kun je er tot 20:00 terecht voor een Aziatisch hapje. Op zondag ben je welkom van 12:00 – 18:30.


Schrijf je in voor De Breda Nieuwsbrief van Breda Nieuws & De Breda App (zie linkedin)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen