Indrukwekkende rouwstoet voor overleden peuter in Waalwijk

In Waalwijk is donderdagochtend een enorme rouwstoet georganiseerd voor de vierjarige overleden Noah. Uit eerbied voor de peuter, is een oproep aan alle chauffeurs gedaan een zwart lint te bevestigen aan de linkerspiegel.

Bij het RKC stadion is een afscheidsbijeenkomst georganiseerd, meldt Waalwijk.nieuws.nl. Initiatiefnemer Guido van Ooijen heeft de oproep gedaan uit respect voor de ouders en familie van Noah. Daarnaast zou het ook een eerbetoon zijn voor Stichting Hoogvliegers, die al enkele duizenden terminaal zieke kinderen een onvergetelijke dag hebben gegeven.

Uitbehandeld

Noah leed aan een kwaardaardige hersentumor en is op 26 juni aan de gevolgen hiervan overleden. Eind vorig jaar bleek de peuter te zijn uitbehandeld. Aangezien Noah dol was op vrachtwagens en politieauto’s, werd samen met Stichting Hoogvliegers een tocht georganiseerd: ‘Run4Noah’. Een konvooi van vijf trucks en diverse wagens van de Nationale Politie en Koninklijke Marechausse reden samen met Noah van Waalwijk naar Schiphol.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden