Vrouw ligt wekenlang dood in huis Gouda

Een 70-jarige vrouw uit Gouda heeft wekenlang dood in haar huis gelegen. Toen de onderbuurvrouw erg veel overlast kreeg van groene vliegen schakelde ze de politie in. Agenten kwamen direct op de melding af en ontdekten het lichaam van de vrouw die een natuurlijke dood is gestorven, dat meldt het AD.

In de buurt is geschokt gereageerd dat iemand zo lang onopgemerkt dood in huis heeft kunnen liggen. Het zou volgens het AD gaan om een vrouw die een teruggetrokken bestaan leidde. De onderbuurvrouw en haar vriend wonen sinds april van de dit jaar in hun woning aan de Roerdompstraat.

Het stel had al wel eens voor de grap tegen elkaar gezegd dat de bovenbuurvrouw zo stil was dat ze wel dood kon zijn. Helaas bleek dat achteraf werkelijk het geval te zijn. De aanwezigheid van vele groene vliegen zorgde er uiteindelijk voor dat de onderbuurvrouw de politie belde.

Een andere buurvrouw had ook al een tijdje last van groene vliegen. Ze had daarop wel voor de deur van de vrouw staan roepen, maar ze durfde de politie niet te bellen omdat ze dacht dat ze dan niet serieus genomen zou worden.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden