Beelden van pinpas berovingen

Foto: Bureau Brabant

Maandag twee Bredase zaken bij Bureau Brabant. Herken jij de daders?

Breda: winkeldiefstal / pinfraude
Op maandag 20 februari 2017 wordt een bejaarde vrouw bij de Emte supermarkt aan de Moerwijk van haar pinpas beroofd. Al snel wordt haar rekening geplunderd. We hebben twee mannen op beeld. We laten die beelden in deze uitzending zien.

Breda: insluiper tandartsenpraktijk slaat weer toe
In deze uitzending nieuwe beelden van de insluiper die we in een eerder lieten zien. Toen sloeg hij toe in Den Bosch en dit keer steelt hij weer een pinpas maar dan in Breda. Herkent u hem?

Tilburg: gewapende overval
Op maandagochtend 22 mei 2017 wordt een echtpaar overvallen in hun woning aan de Oldenzaalsingel. Drie overvallers gaan de woning binnen en overvallen de bewoners in hun slaap. Ze zijn gewelddadig.

Tilburg: onderzoek naar de dood van Lou Herst is in volle gang
In het onderzoek zijn nieuwe ontwikkelingen en daarom ook weer nieuwe vragen. Om die reden wordt de tragische dood van Lou maandag weer besproken in Bureau Brabant en dinsdag in Opsporing Verzocht. Kijk en help ons.Op vrijdag 13 januariĀ 2017 wordt de 44-jarige Lou Herst in elkaar geslagen voor biljartcentrum De Romein in Tilburg. Omstanders en hulpdiensten proberen hem nog te redden maar hij overlijdt een dag later in het ziekenhuis. De vraag is nog altijd door wie hij is mishandeld.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen