Aanhouding na mishandeling en aanranding 22-jarige vrouw

Foto: D.M. van Hellesem

In de Reigerstraat is zaterdagnacht een 32-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Op een hardcore feest heeft hij een 22-jarige Bredase mishandelt en aangerand.

Het slachtoffer deed aangifte. Zij vertelde dat zij met vrienden vooraan stond bij een hardcore feest. Er kwam een blanke man op haar afgelopen die een klein opblaaspopje in haar gezicht duwde. Hierna pakte hij met zijn rechterhand een van haar borsten vast en kneep daarin. Ze duwde zijn hand weg, waarna hij wegliep. Ze tikte hem op zijn schouder om hem op zijn gedrag aan te spreken. Hierna draaide hij zich om waarna hij haar meerdere keren met gebalde vuist in het gezicht sloeg. Hierdoor viel ze naar achteren maar werd door omstanders nog opgevangen. Ze liep een pijnlijke kaak en een verdikking op onder haar oog.  De verdachte werd door de politie aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.  Hij had die avond een zwart mouwloos hemd en een spijkerbroek aan.

De recherche stelt een nader onderzoek in en is op zoek naar getuigen van het incident. Ook eventuele andere bezoekers die door de man lastig gevallen zijn, worden verzocht zich te melden bij de politie in Breda via 0900-8844.

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden