Hennepkwekerij in Breda geruimd

Foto: Publiek domein

De politie trof woensdag 6 juni in vijf woningen een hennepkwekerij aan. Agenten stelden een onderzoek in naar de woningen omdat er tips binnen waren gekomen dat er vermoedelijk hennepkwekerijen aanwezig zouden zijn. In totaal zijn vier personen aangehouden.

In alle panden stelden een medewerker van de energieleverancier vast dat er sprake was van diefstal van stroom. De kwekerijen zijn geruimd.

Breda

In woningen aan de Donk en Calandstraat werden kleine kwekerijen gevonden met respectievelijk 50 en 37 hennepplanten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Rijsbergen

In Rijsbergen aan Het Boske troffen agenten een werkende hennepkwekerij met 146 planten op de bovenverdieping van de woning aan. De bewoners zijn aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek.

Raamsdonksveer

In een woning aan de Berkenstraat bleek een hennepkwekerij met 201 hennepplanten in bedrijf te zijn. Een man en een vrouw zijn aangehouden.

Wernhout

Agenten troffen in een pand aan het Van Wely-Hof een in werking zijnde hennepkwekerij met 1755 hennepplanten. Er is nog niemand aangehouden.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden