Bredanaar in rug gestoken door zijn vrouw

Foto: Asja Vossen

In een woning aan de Duindoornstraat is woensdagavond een man in zijn rug gestoken door zijn vrouw, het stel zou al langer problemen hebben.

Op woensdag 13 september 2017 om 22.00 uur kwamen er meerdere telefoontjes uit de Duindoornstraat. Er zou een flinke ruzie aan de hand zijn in een woning waar verschillende arbeidsmigranten wonen. Meerdere politie-eenheden werden naar de woning gestuurd. Onderweg kregen de agenten te horen dat er een steekincident had plaatsgevonden, het slachtoffer en de verdachte zouden beiden nog aanwezig zijn. Buurtbewoners wezen de agenten naar de juiste woning. Daar troffen ze het slachtoffer die zelf aangaf in zijn rug gestoken te zijn. Hij zei dat zijn vrouw dat gedaan had die nog in de woning was. De vrouw is direct door de agenten aangehouden. Personeel van een ambulance ontfermde zich over het slachtoffer en brachten hem naar het ziekenhuis.

De man is later ook aangehouden omdat de vrouw aangifte tegen hem gedaan had. De recherche onderzoekt de zaak verder.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden