Getuigen gezocht van brutale beroving in Tuinzigt

Foto: Renkum Nieuws

Een 33-jarige man uit Breda verrichtte zaterdagmiddag 2 november een goede daad door op de Dijklaan de weg te wijzen aan twee mannen. Wat hij niet wist, was dat het een truc was om hem te beroven.

Het slachtoffer reed rond 14.30 uur met zijn scooter vanuit de Haagweg richting de Dijklaan. Twee mannen, beiden blank en vermoedelijk tussen de 25-30 jaar oud, vroegen hem de weg. De Bredanaar pakte zijn telefoon om hen de weg te wijzen, waarop een van de mannen zijn telefoon uit zijn handen pakte. De ander duwde hem van zijn scooter en beide daders reden vervolgens met de zojuist gestolen scooter, telefoon en oordopjes weg in de richting van de Plataanstraat.

Oproep getuigen

De politie zoekt de twee daders. Beiden zijn rond de 1.80m lang en hadden een normaal postuur. Een van hen droeg een donkerkleurige legerjas en een rode pet met zwart logo. De ander droeg een blauwe jas met een zwarte broek. Slaat u aan op dit signalement of heeft u meer informatie? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden