Vermist Kind Alert verzonden voor 13-jarige Dre J uit Breda

Foto: Politie.nl

De politie heeft vrijdagavond een ‘Vermist Kind Alert’ verzonden voor de vermissing van de 13-jarige Bredase Dre J..

Sinds vrijdagmorgen 9.30 uur wordt de 13-jarige Dre J. vermist vanuit Breda. Hij is vertrokken naar school, maar daar nooit aangekomen. Hij is vertrokken op een zwarte gazelle herenfiets met achterop een tassenrek. De politie vermoed dat hij is vertrokken naar Zeeland. De politie stuurde aan het begin van de vrijdagavond een burgernetmelding uit en later op de avond een Vermist Kind Alert in de hoop de 13-jarige jongeman op te sporen.

Update: Vermiste jongen (13) in goede gezondheid gevonden

Signalement

Dre J. is 13 jaar, 163cm lang, donkerbruin haar en blauw ogen. Hij droeg op het moment van zijn verdwijning een effen legergroene jas, blauw vest met capuchon, blauwe spijkerbroek, blauwe Adidas sneakers met witte zool en witte strepen. Twee rugzakken, 1x effen groen van kleur en 1x legerprint. Hij draagt een grote zwarte bril, al heeft hij zijn bril niet altijd op. De politie weet verder te melden dat zijn hoofd scheef staat ten opzichte van zijn nek.

Meer informatie

Heb jij informatie over deze vermissing of weet jij waar Dre op dit moment is? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of vul het online tipformulier in via de onderstaande link.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden