Bredanaar aangehouden in de Haagse Beemden na aantreffen 70 gram cocaïne

Foto: Asja Vossen

De politie heeft vrijdag 10 juli 2020 omstreeks 12.00 uur in de Haagse Beemden een 31-jarige Bredanaar aangehouden ter zake de Opiumwet. De arrestatie volgde na het aantreffen van circa 70 gram cocaïne.

Een geüniformeerde politieman reed vrijdag rond 12.00 uur in een onopvallende auto door de Haagse Beemden. De agent was op zoek naar een minderjarige die een vernieling gepleegd zou hebben. Hij zag dat op de Muizenberglaan een man en een vrouw heftig ruzie maakten. Een tweede vrouw probeerde tevergeefs beide partijen te scheiden. De agent zag dat de auto die voor hem reed stopte. De bestuurder stapte uit en liep naar het drietal toe. De agent besloot ook zijn auto aan de kant te zetten en poolshoogte te nemen. Kennelijk ging de woordenwisseling over een telefoon die de vrouw terug wilde. De man met wie zij ruzie had schrok van de politieman. Hij gooide direct een doosje in de auto. De agent die veronderstelde dat daar wellicht de telefoon in zat pakte dat uit de auto en opende het. Hij zag dat er verdovende middelen in zaten. Het bleek te gaan om cocaïne. In de tas van de verdachte zat een geldbedrag van 3700 euro, nog 6 ponypacks met cocaïne en een kleine hoeveelheid hennep. De verdachte is ingesloten.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden