Politie onderzoek beschieting in Breda Noord

Foto: Renkum Nieuws

Op de Bruno Renardstraat in Breda Noord werden zondagavond 18 oktober meerdere schoten gelost. De politie trof een aantal kogelinslagen aan in de gevel van een woning, maar sluit niet uit dat het een gerichte actie op een persoon kan zijn geweest.

De meldkamer ontving rond 19.30 uur een melding van een mogelijke schietpartij. Meerdere agenten gingen naar de eerdergenoemde straat en troffen daar niet veel later een aantal hulzen aan. Na verder onderzoek zagen zij kogelinslagen in een woning, maar niemand bleek gewond. De aanleiding van de schietpartij is momenteel in onderzoek. Hierbij sluit de politie niet uit dat het een gerichte actie op een persoon kan zijn geweest. Op dit moment is er nog niemand aangehouden.

Heeft u meer informatie?

Bent u getuige geweest van de schietpartij of heeft u meer informatie over de dader(s)? Bel dan met ons via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook hieronder een tipformulier invullen.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden