Bredanaar rijdt onder invloed van drugs op gestolen scooter

Foto: Renkum Nieuws

Een 31-jarige man uit Breda is zondagmiddag 26 september op de Kanaaldijk in Breda aangehouden. Hij reed onder invloed van verdovende middelen op een gestolen scooter. Hiernaast had hij drugs op zak en was de scooter voorzien van een valse kentekenplaat.

Agenten reden even na 15.30 uur tijdens hun surveillance over de Kanaaldijk. Hier zagen zij dat een bestuurder van een scooter grootlicht voerde. De man werd vervolgens gecontroleerd. Tijdens het gesprek viel het de agenten op dat de man erg bleek was en trillende handen en armen had. Hierop werd er een speekseltest bij hem afgenomen. Hij testte positief op het gebruik van verdovende middelen. De kentekenplaat bleek van een gesloopt voertuig te zijn. Ook bleek de scooter geen contactsleutel nodig te hebben om te kunnen starten. Hierop werd er grondig onderzoek gedaan, waaruit bleek dat het voertuig op 20 september gestolen was in Tilburg. Hiernaast bleek de man een aantal gram drugs op zak te hebben.

De drugs en de scooter zijn in beslag genomen en de bestuurder is aangehouden. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden