Bredanaar (52) gearresteert na flinke burenruzie in de wijk Haagpoort

Foto: Renkum Nieuws

Een conflict tussen twee bewoners in een straat in de wijk Haagpoort is afgelopen nacht uitgelopen op een bedreiging met een mes. De politie arresteerde een 52-jarige Bredanaar als verdachte.

De politie kreeg zondag 9 januari 2022 omstreeks 01.10 uur een melding om te gaan naar de wijk Haagpoort alwaar op straat een conflict gaande zou zijn. Op straat stond een man emotioneel te schreeuwen naar een woning. Kennelijk was er zomaar op zijn ramen gebonk en verdacht hij daar een van die bewoners van. In de deuropening kwam een man staan die een groot keukenmes in zijn handen hield en daarmee dreigend riep dat hij zou steken. Een van de agenten nam daarop uit voorzorg zijn dienstwapen, de ander de pepperspray ter hand.

Een geleider haalde zijn hond uit de dienstauto om buurtbewoners die buiten stonden op afstand te houden. Uiteindelijk liet de verdachte het mes vallen waarna hij werd aangehouden.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

Cookieinstellingen