Controle in Prinsenbeekse loodsen levert wapens en drugs op

Foto: redactie

De gemeente Breda voerde woensdag 10 april samen met de politie een controle uit bij meerdere loodsen op een perceel aan de Strijpenseweg in Prinsenbeek. In een van de loodsen werden harddrugs en een wapen aangetroffen. De politie vond in de naastgelegen woning nog meer verdovende middelen.

De bewoner werd direct aangehouden voor verder onderzoek, zo laat de politie weten.

Die ochtend gingen de medewerkers van de gemeente Breda naar het desbetreffende perceel. Vanwege de grootte van het perceel ging de politie met hen mee. Al snel werd in een van de loodsen een tas met een blok wit poeder aangetroffen. Nadat de poeder werd getest, bleek het om cocaïne te gaan. Ook werd er een wapen aangetroffen. Het leek te gaan om een vuurwapen, maar het bleek een balletjespistool. In de woning op het perceel werd nog een alarmpistool en munitie aangetroffen. Ook werden er meerdere kleine hoeveelheden harddrugs aangetroffen, waaronder MDMA en amfetamine. De verboden spullen zijn in beslag genomen.

Inmiddels is de man weer vrijgelaten, maar hij blijft verdachte. Hij moet zich op een later moment voor de rechter verantwoorden.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen