Agent gebeten door overlast gevende verdachte in Breda Noord

Foto: redactie

Agenten hebben woensdag 15 mei 2024 een vrouw aangehouden die mogelijk onder invloed van drugs was.

Zij zorgde voor veel overlast en verzette zich tijdens haar aanhouding hevig. Een van de agenten is gebeten door de verdachte.

Rond 07.25 uur gaan agenten naar een woning aan de Hooilaan in Breda. Daar zou de verdachte voor een hoop overlast zorgen en mogelijk onder invloed van drugs zijn. Ook zou zij brand hebben gesticht. Ter plaatse treffen agenten een vrouw aan die flink aan het schreeuwen is. De deur van haar kamer was gebarricadeerd en is door de agenten opengebroken. Een van de agenten loopt naar de 31-jarige vrouw uit Breda toe om te voorkomen dat zij zichzelf zou verwonden, maar op dat moment wordt hij direct in zijn hand gebeten. Uiteindelijk laat de verdachte los, maar blijft zich hevig verzetten tegen de agent en zijn collega’s. Ze doen haar handboeien om en ze wordt meegenomen naar het bureau. Tijdens de rit blijft zij schreeuwen en de agenten beledigen.

De agent heeft aangifte gedaan tegen de verdachte. Hij raakte lichtgewond en hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen