Autodieven op heterdaad betrapt

Agenten kregen op donderdag 2 april rond 22.55 uur de melding dat twee mannen zich verdacht gedroegen bij een geparkeerde auto. De auto stond geparkeerd bij de garages van een flatgebouw. Toen de dienders in hun auto het voertuig naderden ging een van de verdachten die bij het voertuig stond er te voet vandoor. De tweede verdachte zat in de auto en stapte uit en liep naar de agenten toe.

Kapotte ruit

De agenten spraken de man aan en vroegen hem om zijn legitimatie. Die kon hij niet tonen. De man rook naar alcohol en hennep. Toen de dienders de auto bekeken zagen ze dat een van de ruiten kapot was en de bedrading bij de stuurkolom was vernield. Daarop is de 21-jarige man uit Sittard aangehouden op verdenking van poging diefstal. Bij fouillering bleek de verdachte ook nog een mes op zak te hebben.

Tweede verdachte

Een van de agenten is achter de tweede verdachte aan gegaan. Na een korte achtervolging te voet ging de man een van de appartementen in de flat binnen. De agent sommeerde de 24-jarige Bredanaar de deur open te doen. De man gaf daaraan gehoor en is vervolgens aangehouden. Beide verdachten zijn ingesloten.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden