Verdachten schietincident Tuinzigt

De twee verdachten (30 en 35 jaar) die vrijdag 3 april werden aangehouden voor betrokkenheid bij het schietincident bij een winkelcentrum in de wijk Tuinzigt, worden vandaag voorgeleid bij de Rechter Commissaris. Het slachtoffer van het schietincident, de 28-jarige Bredanaar R. Schouten, overleed gisteren aan zijn verwondingen.

Verdachten nog gezocht

De politie is nog op zoek naar de mogelijke andere verdachten. Ook is de rode Mini Cooper die vermoedelijk als vluchtwagen werd gebruikt nog niet gevonden. Voor het onderzoek is een speciaal Team Grootschalig Onderzoek (TGO) opgericht.

Toedracht onbekend

De toedracht van het schietincident is nog niet bekend. De politie is druk doende met het horen van de getuigen en het natrekken van de vele tips en meldingen van het publiek na het incident. Tevens zijn er bij het onderzoek gisteren camerabeelden veilig gesteld die door de rechercheurs zullen worden bekeken.

Leer meer over schietincident

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden