Breda – Hardloopster beroofd van telefoon

Op maandag 31 augustus liep de jonge vrouw rond 19.30 uur ter hoogte van het Radius College toen ze werd aangesproken door twee jongens. Het duo sprak haar aan en een van hen rende het slachtoffer achterna. Hij pakte haar vast en maakte haar vervolgens de telefoon afhandig. Dat gebeurde op het voetpad tussen het Vitalis College en een nabijgelegen vijver. Daarop ging het tweetal er vandoor. De Bredase probeerde ze nog te achterhalen, maar de jongens wisten te ontkomen.

Signalement

Van de man die het meisje van haar smartphone beroofde is het volgende signalement bekend: man, 1.70-1.75 lang, normaal postuur, 18-21 jaar, licht getint, vermoedelijk van Noord-Afrikaans afkomst, donker haar. De man droeg een zwart petje en een zwart shirt met daaronder een blauwe spijkerbroek. Aan zijn rechterhand droeg hij een handschoen zonder vingers.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van deze brutale straatroof. Heeft u op maandag 31 augustus rond 19.30 uur iets verdachts gezien op of in de omgeving van de Terheijdenseweg of bent u getuige geweest van dit misdrijf, neem dan contact op met de politie. Dat kan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0900-7000.

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden