Politie zoekt getuigen geweldsincident op de Molengracht

jun 13 , 13:38 Politie
politie 3
De politie is een onderzoek gestart nadat een man donderdagochtend 13 juni op de Molengracht slachtoffer is geworden van een geweldsincident.
De man is vermoedelijk opzettelijk aangereden en op zijn hoofd geslagen. De dader(s) is ervandoor gegaan.
Het incident gebeurde donderdag omstreeks 08.10 uur. Meerdere voorbijgangers belden met het operationeel centrum van de politie dat er een man met bivakmuts opzettelijk op een auto is ingereden. Er stapte iemand uit de auto en sloeg de autoruit van het slachtoffer in. Het slachtoffer is gewond geraakt aan zijn hoofd. De dader ging er vervolgens lopend vandoor, de auto achterlatend op de plek van het incident. Bij een tankstation is hij in een andere auto gestapt. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Ter plekke hebben agenten sporenonderzoek gedaan, getuigenverklaringen opgenomen en camerabeelden opgehaald.
Iets gezien?
Bent u getuige van dit incident en heeft u nog geen contact met de politie gehad? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Vermeld hierbij zaaknummer 2024147802.