Brabantse VVD-kandidaat Kamerlid deelt duizend worstenbroodjes uit

Foto: VVD

De Brabantse kandidaat voor de verkiezingen Thierry Aartsen, nummer 46 op de VVD-lijst gaat de komende weekenden langs de deuren in tal van Brabantse dorpen en steden met verse worstenbroodjes, speciaal gemaakt voor de verkiezingen.

Met een ludieke actie wil  Aartsen (VVD #46) de komende vier weken het gesprek aan gaan met zo veel mogelijk Brabantse kiezers over wat hen bezighoudt. “Bijkletsen met de mensen doen wij hier met een kop koffie én een vers worstenbroodje.” Op 18  februari is hij in Prinsenbeek en op zaterdag 11 maart in Breda.

“Ik heb altijd geleerd dat je nooit ergens met lege handen aan kan komen. Vandaar dat ik de komende tijd met mijn campagne bus vol met duizend worstenbroodjes door heel Brabant ga rijden en het gesprek aan ga met mensen”, aldus Thierry Aartsen. Hij vindt het belangrijk dat mensen stemmen op een herkenbare regionale kandidaat die op komt voor wat er speelt in hun regio. “Ik wil de Brabanders een duidelijke stem geven in de Tweede Kamer en ik probeer op deze ludieke manier met zoveel mogelijk Brabanders het gesprek aan te gaan en hen hopelijk op de VVD en op mij te laten stemmen.”

De worstenbroodjes die Thierry uitdeelt zijn ter beschikking gesteld door verschillende Brabantse bakkers en thuisbakkers. De komende vier weken zal Thierry Aartsen door heel Brabant trekken en langs verschillende dorpen en steden gaan om worstenbrood uit te delen. Met uitzondering van carnaval wanneer hij geen campagne voert maar gewoon gezellig carnaval viert in het Kielegat en Boemeldonck.

Reacties