Help jij een dag mee tijdens de NK Junioren?

Ben jij atletiekliefhebber en enthousiast? Meld je dan aan als vrijwilliger en maak er samen met ons een top Nederlands Kampioenschap van!

NK Junioren vrijwilligers

De functies waar we op dit moment nog meer vrijwilligers voor zoeken:

  • juryleden!
    Met een groot uitroepteken. Want we zijn nog op zoek naar vele handen hulp.
  • jeugdleden: mandjesdragers
    De mandjesdragers zorgen ervoor dat de atleten zich volledig kunnen focussen op hun wedstrijd en zijn daarom onmisbaar! We zoeken nog meer kinderen (van 8 jaar en ouder) die het leuk vinden om een ochtend en/of middag mee te helpen!- als mandjesdrager in de ochtend (dagdeel 1) word je om 8:30 verwacht bij SPRINT, loop je daarna mee aan de 1000m KidsRun (rond 14:30 uur) en ben je daarna klaar.
    – als mandjesdrager in de middag (dagdeel 2) word je om 13:30 verwacht bij SPRINT, loop je eerst de KidsRun (rond 14:30 uur). Daarna help je de rest van de wedstrijd mee tot het einde (rond 19:30 uur).
  • extra handen in de catering
  • begeleiders KidsRun
    Als begeleider help jij de kinderen op weg naar een super race: van het samen opspelden van de startnummers, samen een goede warming-up doen tot aan het opvangen bij de finishlijn. Aan de KidsRun doen kinderen mee van SPRINT, van andere clubs maar ook niet-atleten uit Breda.
  • koeriers
    De koeriers brengen startlijsten en uitslagen heen en weer van het secretariaat naar het veld. Zonder koeriers geen correcte wedstrijd. Je bent de hele dag op en om de atletiekbaan in de weer dus je kan ook goed van de wedstrijd genieten.

Er wordt natuurlijk niet alleen voor atleten goed gezorgd, maar ook voor de vrijwilligers! Je hebt een coördinator van wie je alle details uitgelegd krijgt, je krijgt een tof t-shirt en lekker veel eten en drinken. Maar naast dat alles, is het erg gezellig met alle andere vrijwilligers en is het geweldig om zo’n grote wedstrijd en topatleten van dichtbij te zien.

Meld je hier aan. Hopelijk tot op 1, 2 of 3 juli!

Sportieve groeten van de organisatie

NK Junioren 2016

foto: Bas Geerts
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen