De NK Junioren: praktische info voor SPRINT-leden

SPRINT is komend weekend gastheer van de Nederlandse Kampioenschappen Atletiek voor Junioren. Meer dan 1000 Nederlandse topatleten in de leeftijd van 14 tot 19 jaar strijden op 1, 2 en 3 juli tijdens om de Nederlandse titels.

Met o.a. metershoge polsstoksprongen, snelle races, vliegende speren, prachtige hoogtesprongen en spectaculaire sprints staat de NK Junioren bij SPRINT garant voor drie dagen topatletiek. Kom dus net als vele atletiekliefhebbers, sportorganisaties en pers een kijkje nemen!

Check voor meer informatie nkjunioren.nl of volg het evenement op de voet op FacebookTwitter en Instagram, Snapchat en voor live beelden via Periscope!

Zo’n groot evenement betekent best wel veel voor onze atletiekvereniging. Hieronder daarom wat praktische informatie, om je door dit geweldige weekend heen te loodsen. Want je komt toch zeker wel kijken naar de atletiekhelden van de toekomst? Ze zijn dit weekend allemaal op onze eigen baan!!

Programma en prijzen

Leuk dat je komt kijken!!

De ingang bevindt zich bij de ingang bij de Dr. Schaepmanlaan, je kunt contant betalen én er zijn pinautomaten aanwezig.

Vrijdag 1 juli: 15:00 tot 22:00 uur
Entreeprijs: € 5,-

Zaterdag 2 juli: 08:00 tot 19:00 uur
Entreeprijs: € 7,50-

Zondag 3 juli: 08:00 tot 18:30 uur
Entreeprijs: € 7,50-

Passe-partout: €15,-

Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang tot de NK Junioren en mogen gratis meelopen aan de 1000 m KidsRun (aanmelden (t/m 29 juni)). Kaarten zijn te koop aan de kassa bij de ingang van de baan. Er worden geen gratis toegangskaarten verstrekt aan trainers of begeleiders.

Parkeren & ingangen

Atleten en bezoekers kunnen parkeren op de voor de NK Junioren speciaal gemaakte parkeerplaats op het terrein van Bondpark (het oude Esso terrein). Deze parkeerplaats ligt op 8 minuten lopen van de atletiekbaan. Parkeren is bewaakt en gratis. De route staat aangegeven.
Er is een DUMP&RIDE zone indien personen niet in de gelegenheid zijn het stuk te wandelen. Medewerkers, genodigden, pers en invaliden kunnen parkeren op het parkeerterrein aan de Burgemeester de Manlaan op vertoon van een parkeerkaart of een uitnodiging. Hierop zal worden gecontroleerd.

MAAR VOORAL: KOM LEKKER MET DE FIETS!

De fietsenstalling bevindt zich ditmaal niet op de normale plek, maar op de grote parkeerplaats aan de Burg. de Manlaan.

Je training

Train je normaal op zaterdag- of zondagochtend? Dat kan natuurlijk nog steeds! Echter vertrekt je groep nu niet vanaf SPRINT, maar vanuit een andere locatie. Meer informatie over waar je precies start, volgt snel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen