Wordt een topsporter!

Wil jij weten hoe het voelt om een topsporter te zijn en vind je hardlopen leuk? Loop dan mee aan de 1000m KidsRun tijdens het officiële programma van de Nederlandse Kampioenschappen Atletiek voor Junioren bij atletiekvereniging SPRINT in Breda – op zaterdag 2 juli of zondag 3 juli. Iedereen tussen 4-12 jaar mag meedoen, of je nou voetballer, atleet, rugbyer of danser bent.

Meer informatie + gratis aanmelden (mogelijk t/m woensdag 29 juni, maar er zijn per dag 60 startplaatsen dus ben snel!).

KidsRun NK Junioren

Zin om naast de KidsRun ook een handje mee te helpen?

Dat kan! Als mandjesdrager!

De mandjesdragers zorgen ervoor dat de atleten zich volledig kunnen focussen op hun wedstrijd en zijn daarom onmisbaar! We zoeken nog kinderen (van 8 jaar en ouder) die het leuk vinden om een ochtend en/of middag mee te helpen!

  • als mandjesdrager in de ochtend (dagdeel 1) word je om 8:30 verwacht bij SPRINT, loop je daarna mee aan de 1000m KidsRun (rond 14:30 uur) en ben je daarna klaar.
  • als mandjesdrager in de middag (dagdeel 2) word je om 13:30 verwacht bij SPRINT, loop je eerst de KidsRun (rond 14:30 uur). Daarna help je de rest van de wedstrijd mee tot het einde (rond 19:30 uur).

Er wordt niet alleen voor atleten goed gezorgd, natuurlijk ook voor de vrijwilligers. Je hebt een groepsbegeleider, krijgt een tof t-shirt en genoeg eten en drinken. Maar naast dat alles, is het erg gezellig met alle andere vrijwilligers en is het ook super gaaf om zo’n grote wedstrijd en topatleten van dichtbij te zien.

Aanmelden als mandjesdragers kan hier.

NK junioren 2016 _ mandjesdragers.indd

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen