Bredase Singelloop voor het dierenwelzijn

Foto: Anja van Splunder
Op 2 oktober 2016 vindt de 31e editie van Stichting de Bredase Singelloop in Breda plaats. Dit is een top-loopevenement waarbij de gezellige en bourgondische Bredase sfeer voorop staat. Lopers kunnen deelnemen aan de 5 km, 10 km, halve marathon, bedrijvenloop of familieloop. Met je deelname kunnen jullie ook een bijdrage leveren aan het dierenwelzijn in onze regio.
“Wij willen deelnemers van de Bredase Singelloop oproepen om te ‘lopen voor de dieren’. Dit omdat wij als Dierenopvangcentrum Breda voor een groot deel afhankelijk zijn van de financiële en de sportieve steun van onze sponsoren. U kunt uw vrienden, buren, familie e.d. vragen u te sponsoren, waardoor uw sportieve uitdaging ook ten goede komt van de dieren die in het dierenopvangcentrum verblijven”, aldus Anja van Splunder.
Deelnemers van de Bredase Singelloop die met hun prestatie het Dierenopvangcentrum Breda willen steunen, kunnen zich tot 15 september 2016 aanmelden per e-mail via [email protected]. Voor €15,00 krijgt u een prachtig shirt die u tijdens De Singelloop kunt dragen met daarop het logo van het Dierenopvangcentrum Breda en de tekst “Ik loop voor de dieren”.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anja van Splunder, DOC Breda op telefoonummer 06-24355290.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen