Huldiging NAC op maandagmiddag

Als NAC Breda promoveert naar de Eredivisie, dan vindt de huldiging van NAC Breda plaats op maandagmiddag 29 mei.

De presentatie van de spelers en staf gebeurt tussen 16.00 uur en 17.00 uur op het bordes van het Stadhuis op de Grote Markt, zo laat de gemeente weten. NAC Breda huldigt de spelers zelf al een dag eerder, op zondag op parkeerplaats P5 bij het Rat Verleghstadion. Donderdagavond zorgde NAC voor een uitgangspositie voor de returnwedstrijd door met 1-0 te winnen van NEC.

In de ochtend wordt het Jazzfestival verder afgebouwd. Vanaf 14.00 uur kunnen bezoekers de Grote Markt op. Om het feest veilig te laten verlopen, wordt de Grote Markt afgesloten als deze vol is. Het is dan tijdelijk niet mogelijk om de Grote Markt te betreden. Dat geldt voor bezoekers, voor bewoners en voor ondernemers aan de Grote Markt. Omwonenden worden hierover vandaag in een Breda bericht geïnformeerd. Op de Grote Markt, Kerkplein en de Havermarkt geldt een glasverbod. Voor de horeca buiten de Grote Markt en de Havermarkt gelden de reguliere afspraken. Ondernemers ontvangen hierover vandaag meer informatie. Na 20.00 uur stopt de verkoop van consumpties bij de gevelbarren buiten.

Uit respect voor de uitvaart van Bisschop Ernst heeft de gemeente in overleg met NAC Breda gekozen om de presentatie van de staf en spelers laat in de middag te laten plaatsvinden.

Meer over NEC – NAC

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen