Verkoop seizoenkaarten NAC loopt storm

Foto: Kin Cheong Lau

Ruim een week geleden startte de verlengperiode voor huidige seizoenkaarthouders met het oog op volgend seizoen. In die acht dagen hebben al heel veel supporters hun plek voor komend seizoen vastgelegd. Al ruim 6.500 supporters hebben hun seizoenkaart verlengd voor het seizoen 2018/2019. Daarmee ligt het tempo waarop dit gebeurt vele malen hoger dan de afgelopen jaren.

De teller staat op dit moment op 6.506 seizoenkaarten. 1.272 daarvan zijn Club van 1912-leden (die hebben hun seizoenkaart in 2015 voor 10 jaar verlengd) en ruim 5.234 zijn reguliere seizoenkaarthouders. Dat betekent dat na een week bijna de helft van alle reguliere seizoenkaarthouders zijn kaart al heeft verlengd.

Daarmee loopt NAC ver voor op het schema van de afgelopen jaren qua verlengen. Veel supporters konden niet wachten om hun plek voor komend seizoen veilig te stellen. Daar hebben huidige seizoenkaarthouders overigens nog twee weken de tijd voor. De deadline voor het verlengen van de seizoenkaart is namelijk 31 mei. Supporters die dan nog niet verlengd hebben, verliezen hun reservering en waarschijnlijk hun plaats. Er staan namelijk al bijna 1.500 supporters op de wachtlijst voor een seizoenkaart.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden