NAC Breda Soccer Camp en keeperskamp

Foto: NAC Breda

NAC Breda komt van 12 tot en met 14 juli naar TSC in Oosterhout met een driedaags NAC Breda Soccer Camp en keeperskamp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Tijdens de zomervakantie staan er ook drie NAC Breda Soccer Camps op het programma bij RKVV JEKA in Breda (9 t/m 11 juli), VV Virtus in Zevenbergen (16 t/m 18 juli) en VV Bavel (15 t/m 17 augustus).

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving vormen het uitgangspunt tijdens de NAC Breda Soccer Camps, die onder leiding staan van gediplomeerde trainers. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen NAC Breda Soccer Camps-tenue, een NAC Breda Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert NAC Breda de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Volledig programma

Alle trainingen van de NAC Breda Soccer Camps vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de NAC Breda Soccer Camps spelers van het eerste elftal van NAC Breda op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Reacties

Cookieinstellingen