NAC-keeper Ten Rouwelaar levert salaris in

Foto: Publiek domein

BREDA (Novum) – De veel bekritiseerde NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar (34) levert salaris in. De Bredase club heeft dat vrijdag gemeld over het resultaat van verschillende gesprekken met de keeper.

Ten Rouwelaar had een bijzonder moeizaam seizoen bij NAC. Hij kreeg 68 doelpunten tegen in het reguliere seizoen en NAC degradeerde via de nacompetitie. Trainer Robert Maaskant twijfelde openlijk aan zijn eerste doelman maar liet hem onder de lat staan.

De keeper wil zich in zijn negende seizoen bij NAC revancheren. ,,Iedereen die mij kent weet dat ik een echte NAC-man ben. Het wel en wee van de club gaat mij aan het hart. Ik doe daarom wat mijn gevoel mij zegt en hoop dat de club hierbij gebaat is. Promotie is dit seizoen het allerbelangrijkste”, zegt de geboren Fries op de internetsite van de club. Vorig jaar werd zijn contract verlengd tot medio 2017.

Algemeen directeur Justin Goetzee is blij met het gebaar van Ten Rouwelaar: ,,Het spreekt voor hem dat hij hier op deze wijze mee om gaat. De discussie rond zijn persoon en zijn contract is hem niet in de koude kleren gaan zitten.”

 

 

 

Altijd op de hoogte van het laatste Breda Nieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Dossier: NAC Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden