NAC Street League blikt terug op geslaagde eerste helft

Foto: NAC Breda

Breda, 3 februari 2022 – NAC Maatschappelijk blikt terug op een geslaagde eerste helft van het seizoen. Dat blijkt onder andere uit het uitreiken van sportiviteitsprijzen en de samenwerking met alle partners.

De groepen 7 en 8 van Bredase basisscholen en jongens en meiden uit klas één en twee van het voortgezet onderwijs namen het op tegen elkaar tijdens de wedstrijden van de eerste helft van de NAC Street League.

Sportiviteit en respect stonden hierbij centraal waarbij verschillende deelnemers tot “Man of the Match” werden verkozen.

Man of the Week

Tijdens de wedstrijden zijn deelnemers bekroond tot “Man of the Match”, wanneer zij extreem sportief en respectvol gedrag vertoonden. Complimenten naar de tegenstanders vlogen ons om de oren en deelnemers namen zelf fruit mee voor de tegenpartij. Na het seizoen zijn de sportiefste Man of the Matches verkozen tot “Man of the Week”. Zij ontvingen op het schoolplein een luid applaus van medeleerlingen en een bokaal vanuit de organisatie.

Als organisatie vinden wij het belangrijk om dit gedrag van de deelnemers op een positieve manier te beïnvloeden door het middel voetbal in te zetten.

Tweede helft

Op aanstaande dinsdag 8 maart start de tweede helft van het NAC Street League seizoen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Bovendien staan de tweede lichting studenten van de Hogeschool Fontys te trappelen om de teams te begeleiden. De Grote Broers/Grote Zussen uit de Haagse Beemden ontfermen zich vanaf maart weer over de betreffende basisscholen. De studenten van de Rooi Pannen en de scheidsrechters hebben in januari een opfrisbeurt gekregen omtrent te regels. Zo kunnen er komende maanden weer op trapveldjes van Breda gespeeld worden. Naast de uitwerking voor de komende speelrondes is de organisatie ook druk bezig met de voorbereidingen voor de finaledag in mei. De finaledag zal plaatsvinden op de parkeerplaats P5, naast het Rat Verlegh Stadion.

Partners

EFDN, Get Bright, Novadic-Kentron en Robbie Heamhouts bieden zowel fysiek als online workshops aan tijdens het NAC Street League seizoen. Gemeente Breda en IMW Breda organiseren samen met NAC Maatschappelijk aanstaande maart een speurtocht over geldzaken door het Rat Verlegh Stadion.

Ook klaar voor deelname aan de NAC Street League met jouw school? Neem dan contact met ons op via [email protected].

 

Dossier: NAC Breda

Reacties

Cookieinstellingen