Restant Willem II – NAC Breda dinsdag uitgespeeld zonder publiek

De Brabantse derby, die afgelopen zondag na 51 minuten definitief werd gestaakt, wordt uitgespeeld op dinsdag 5 september om 10:30 uur. De wedstrijd wordt uitgespeeld zonder publiek. NAC verdedigt een 0-3 voorsprong in Tilburg.

Restant wedstrijd Willem II –  NAC Breda

Nadat de wedstrijd zondag al in de eerste helft gestaakt werd vanwege voorwerpen op het veld, was het in de tweede helft, na het derde Bredase doelpunt, opnieuw raak. Wegens een fakkel op het veld werd uiteindelijk besloten niet meer verder te spelen. Met nog een kleine veertig minuten op de klok reist NAC dus dinsdag wederom af naar Tilburg voor het restant. Het restant van de Brabantse derby zal niet live te zien zijn op ESPN. Uiteraard zijn onze vrienden van 076Radio wel aanwezig om live radioverslag te doen van het duel.

Dossier: NAC Breda