NKJ 2015: help je mee?!

De Nederlandse Kampioenschappen voor Junioren komen weer naar Breda op 26, 27 en 28 juni.

Dan gaan bijna 1000 jonge topatleten in de leeftijd van 14 t/m 19 jaar uit heel Nederland op jacht naar medailles op 18 verschillende atletiekonderdelen. Met o.a. metershoge polsstoksprongen, snelle races, vliegende speren, prachtige hoogtesprongen en spectaculaire sprints staat de NK Junioren bij SPRINTgarant voor drie dagen topatletiek. Daar wil je bij zijn!

Om alles ook dit jaar weer in goede banen te leiden zijn we op zoek naar jouw hulp. Zonder vrijwilligers zouden we nergens zijn. Er is echt voor iedereen iets te doen en je ziet meteen de top van het aanstormend talent van Nederland aan het werk!

NKJ2015_basislogo

Inschrijven kan nu al

Inschrijven kan via het een mail naar [email protected] of via de inschrijfbus in het clubhuis. Als je een mailtje stuurt dat je ons wil komen helpen, mailen we een inschrijfformulier terug. Word jij onze held? Alvast tot dan!
Voor meer informatie: [email protected]

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden